I put my heart into everything I do

In het Chinees hebben ze één woord voor zowel hart als hoofd.  Ook in de Engelse taal zie je die eenheid terug in de uitspraak ‘To learn by heart’. Je hoofd en je hart, je body en je mind zijn een eenheid.
Haal ze uit elkaar en je halveert je intelligentie. Je joy. Je verbindend vermogen. En je impact.
Jou helpen je héle leiderschap te leven. Dát is mijn missie. 

⎼ Rosanne

Beluister de podcast

Na verschillende leidinggevende en creatieve functies in het bedrijfsleven en in de media, werk ik nu ruim 13 jaar als coach en trainer op het gebied van leiderschap en energiemanagement. In mijn werk combineer ik Oosterse en Westerse kennis en lichaamsgerichte methodes.

Mijn specialiteit is leiderschap verdiepen door ervaringsgericht leren. De interventies die ik inzet zijn eenvoudig en diepgaand. Juist door te ervaren ontstaat ruimte voor transformatie. Met Embody Leadership breng ik je fysiek, mentaal en emotioneel in beweging. En daarmee ook de situaties waarin je verkeert. ‘Nothing happens until something moves’, zei Einstein al.

Mijn klanten zijn bewuste vrouwen die het verschil willen maken en hun leiderschap willen verdiepen. Ze zijn werkzaam bij instellingen, organisaties en in het bedrijfsleven. Of ze hebben een succesvol eigen bedrijf. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen: ze willen leiden, authentiek en vanuit hun waarden.

Dit werk heeft mijn passie en toewijding. Ik geloof dat het nodig én mogelijk is dat we onze manieren van denken en reageren loslaten. Dat we onze pantsering verzachten en tot de kern komen.  Zodat we open, authentiek en vanuit verbinding kunnen leven en werken. En bijdragen aan een inspirerende, voedende, liefdevolle samenleving en wereld, waarin ruimte en respect is voor iedereen.