Embody Leadership

Leiderschap kun je leren zeggen ze. Ik geloof dat leiderschap betekent dat je vooral veel te ont-leren hebt. Dan kom je uit bij authentiek inherent leiderschap. Wanneer je je leiderschap echt belichaamt, vanuit je essentie, voel je je steviger, ben je flexibeler en wordt je impact en je verbindend vermogen groter.

Schrijf je in voor de Masterclass

Wil je authentiek en stevig staan in je vrouwelijke leiderschap? Je zichtbaarheid en je impact vergroten vanuit zelfvertrouwen en verbinding?
Mijn Embody Leadership-trajecten helpen je je vrouwelijk leiderschap te verdiepen vanuit je essentie. Voor meer vervulling en succes in jouw leven. En daarmee in het leven van anderen. 

Embodied leiderschap helpt je om vanuit verbinding, vol zelfvertrouwen je doelen te bereiken. Authentiek en natuurlijk. 

Embody Leadership gaat over het in al je facetten beleefd en geïntegreerd leiderschap en brengt je hoofd, je hart en je lichaam samen. Je leidt natuurlijk en authentiek vanuit verbinding.

De Embody Leadership-methode is ontstaan uit meer dan 15 jaar ervaring met het begeleiden van vrouwen op het gebied van embodied vrouwelijk leiderschap. Aan de basis ligt mijn ervaring met Martial Arts, Qigong, NLP en de Body Mind Language-methode van Jos Dolstra. Embody Leadership is een complete coachmethode die lichaamsgericht leren centraal stelt.

In een 1 op 1-traject help ik je stevig te staan en flexibel te bewegen, in welke (werk)situatie dan ook. Je wordt je bewust van je innerlijke houding en reactiepatronen en ook wat je anders wilt. Hoe je in lijn met je waarden en je doel de verbinding met anderen kunt aangaan. Zodat je je energie in elke situatie passend en effectief in kunt zetten.

We gaan aan de slag met jouw actuele vragen over jouw leiderschap. Als je door oefening en ervaring de methodieken beheerst die ik je aanreik, kun je jezelf en anderen een veilige bedding bieden en geaard, zonder te fladderen, goed beschouwen wat er nodig is. Het vergroot je mentale weerbaarheid en je mentale kracht, en geeft je zelfbewustzijn en moed in je leiderschap. 

 

Na het traject neem je op een natuurlijke manier jouw plek in. Met minder moeite en meer zelfvertrouwen bereik je betere resultaten. 

Het Embody Leadership groeimodel is een ervaringsgericht coachmodel waarin het inzetten van het lichaam als informatiebron centraal staat. Het lichaam zie ik als brug tussen je onbewuste en je kernbewuste. Je kernbewuste is je diepe weten of je hogere bewustzijn dat diep in je leeft. Het is je spirituele dimensie. Het gaat ervan uit dat je zelf het antwoord hebt.

‘To Embody’ is een werkwoord. Het gaat over het ont-wikkelen van authentiek en verbindend leiderschap. Keuzes maken en communiceren vanuit je zijn in plaats van onbewuste patronen of een cognitief besluit. Dit leiderschap is inherent en persoonlijk.

Het Embody Leadership groeimodel bestaat uit drie fasen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn: Clarity, Opening en Practice.