Leiderschap gaat meer over wat je mag afleren dan over wat moet aanleren 

Als je midden in je eigen natuurlijke aanwezigheid staat, sta je in je leiderschap. Met oog voor je omgeving, je doel en voor wat nodig is. Je kunt een bepaalde leider wíllen zijn, of een leiderschapsstijl willen leren; maar het gaat om hoe het past bij jóu. Leiderschap gaat meer over wat je mag afleren dan over wat moet aanleren.

Het gaat over het ontdekken van de leider die je al bent. Om die naar buiten te brengen. Wanneer je jezelf ‘omvormt’ tot wie je denkt dat je zijn moet, verbreek je de verbinding met jezelf. Je team. Je creativiteit en oplossend vermogen.
Authentiek leiderschap ontstaat daar waar wie jij bent en wat jij te brengen hebt optimaal tot uiting komen.

Durf je erop te vertrouwen dat wie jij bent en wat je te brengen hebt voldoende zijn om authentiek te leiden?

Mooie dag!